Si quieren visitar nuestras instalaciones o están interesados en hacer visitas enoturísticas, por favor envíenos un email a info@carmetta.com

¡¡¡ESTAREMOS ENCANTADOS DE QUE NOS CONOZCAN UN POCO MÁS!!!

Imbing idiot bias (El prejudici del bebedor idiota)

Sí sí, hi ha uns il·luminats dels EE.UU que ha'n tret un estudi que com a conlcusíó exposen que beure en menjars de negocis és estupid... Crec que no hi ha comentaris a dir. Molts crítics i restaurants, comenten de manera comuna, de que "quants negocis s'ha'n tancat en un menjar amb un bon vi a taula i després una bona copa de licor". Ho trobo una cosa absurda. 
Deu ser una cosa cultural, ja que sabem que certes cultures aplicades a negocis, quan venen aquí a España venen amb ganas de festa, beure i anar de "picos pardos" o a una "casa de barrets".
Puc considerar que sí que és estupid beure vi en un sopar d'empresa en el moment en qué l'euforia de l'alcohol se t'apodera del raciocini i de la lógica. Ja que si no l'endemà pel matí pot ser que a més a més del mal de cap, tinguis un bon mal de cap a migtermini!!! Molts ja sabem que les decicions s'han de pendre en un estat d'ànim ni de tristeza ni d'eufória. 
A més a més una copeta de vi sempre pot ajudar a amenitzar un sopar!!!
Disfrutem d'un bon vi a taula! 
P.D.: Sempre amb moderació! (Està clar!)