Si quieren visitar nuestras instalaciones o están interesados en hacer visitas enoturísticas, por favor envíenos un email a info@carmetta.com

¡¡¡ESTAREMOS ENCANTADOS DE QUE NOS CONOZCAN UN POCO MÁS!!!

Blog de arnau

DICOMVINOS

Aquesta tarda ha vingut a visitar-nos el comercial de Dicomsa, en Joan, i ens ha'n fet treure un somriure en aquest dia tant plujòs quan ens ha convidat al próxim esdeveniment de DICOMVINOS  a l'hotel Majestic de Barcelona! La de l'any passat va ser espectacular, que ens depararà aquest any??? Segur que serà millor que l'any passat! See you on Monday 15th!!!
 

Imbing idiot bias (El prejudici del bebedor idiota)

Sí sí, hi ha uns il·luminats dels EE.UU que ha'n tret un estudi que com a conlcusíó exposen que beure en menjars de negocis és estupid... Crec que no hi ha comentaris a dir. Molts crítics i restaurants, comenten de manera comuna, de que "quants negocis s'ha'n tancat en un menjar amb un bon vi a taula i després una bona copa de licor". Ho trobo una cosa absurda. 
Deu ser una cosa cultural, ja que sabem que certes cultures aplicades a negocis, quan venen aquí a España venen amb ganas de festa, beure i anar de "picos pardos" o a una "casa de barrets".